Minergate Forum

Forum of the best Mining Pool ever.

MinerGate xFast Miner User Benchmarks

Moderators: ikanunaki, Janika, JaneMurphy, Ar1k88, DanteSama, Dossis, tykari

alf4790
Posts: 1
Joined: Sat Oct 27, 2018 12:58 pm

Re: MinerGate xFast Miner User Benchmarks

Postby alf4790 » Sat Oct 27, 2018 1:05 pm

intel i7-7700 4 cores @3.60 ghz
GUI is not mining at all, very poor
os- windows 10 64 bit
GPU- 2 1050TI AND 8 1060 6GB NVIDIA with latest drivers
other miner programmes like nicehash working fine.

novpla
Posts: 1
Joined: Fri Nov 02, 2018 6:47 pm

Re: MinerGate xFast Miner User Benchmarks

Postby novpla » Fri Nov 02, 2018 6:48 pm

When is Ubuntu version available?

yellowJacket
Posts: 4
Joined: Sun Oct 07, 2018 4:28 pm

Re: MinerGate xFast Miner User Benchmarks

Postby yellowJacket » Tue Nov 13, 2018 5:36 am

IanMacro wrote:I have found a good improvement in speed on three separate machines (all WIndows 10, 2 are i7 and one is Xeon), but all three also suffer from the issue of mining just stopping, so I've had to revert to v8.4. I had exactly the same problem with v1.0 when I tried it before the fork. The GUI miner just returns to the screen with the start button, and the console miner starts reporting a huge difficulty and doing no work - here is a section of the output around where the issue started this morning - the log then continued saying the same thing until I killed it. It looks as if any issue with contacting the pool servers causes the miner to fail in such a way that it can't recover, while v8.4 seems totally stable.

Client: running
CPU (4 threads): running
[2018-10-21 01:09:17] Diff: 1386 CPU/GPU: 115.9 H/s / 0.0 H/s accepted/bad 293/0
[2018-10-21 01:09:18] Diff: 1386 CPU/GPU: 115.4 H/s / 0.0 H/s accepted/bad 293/0
[2018-10-21 01:09:20] Diff: 1386 CPU/GPU: 114.6 H/s / 0.0 H/s accepted/bad 293/0
Stopping miner...
Trying to reconnect...
Error occured while starting client: resolve: This is usually a temporary error during hostname resolution and means that the local server did not receive a response from an authoritative server
Trying to reconnect...
Error occured while starting client: resolve: This is usually a temporary error during hostname resolution and means that the local server did not receive a response from an authoritative server
Trying to reconnect...
Stopping miner...
[2018-10-21 01:10:00] Diff: 18446744073709551615 CPU/GPU: 0.0 H/s / 0.0 H/s accepted/bad 293/0
[2018-10-21 01:10:01] Diff: 18446744073709551615 CPU/GPU: 0.0 H/s / 0.0 H/s accepted/bad 293/0
[2018-10-21 01:10:03] Diff: 18446744073709551615 CPU/GPU: 0.0 H/s / 0.0 H/s accepted/bad 293/0
[2018-10-21 01:10:04] Diff: 18446744073709551615 CPU/GPU: 0.0 H/s / 0.0 H/s accepted/bad 293/0
[2018-10-21 01:10:05] Diff: 18446744073709551615 CPU/GPU: 0.0 H/s / 0.0 H/s accepted/bad 293/0
Client: running
CPU (4 threads): starting
[2018-10-21 01:10:06] Diff: 18446744073709551615 CPU/GPU: 0.0 H/s / 0.0 H/s accepted/bad 293/0
[2018-10-21 01:10:07] Diff: 18446744073709551615 CPU/GPU: 0.0 H/s / 0.0 H/s accepted/bad 293/0
[2018-10-21 01:10:08] Diff: 18446744073709551615 CPU/GPU: 0.0 H/s / 0.0 H/s accepted/bad 293/0
[2018-10-21 01:10:09] Diff: 18446744073709551615 CPU/GPU: 0.0 H/s / 0.0 H/s accepted/bad 293/0
[2018-10-21 01:10:10] Diff: 18446744073709551615 CPU/GPU: 0.0 H/s / 0.0 H/s accepted/bad 293/0



I get exactly the same results across 7 different CPU miners. xFast v1.1, both the CLI and GUI.

Is there a solution to this yet? It's been happening for a few weeks now.

.

Hemorider
Posts: 2
Joined: Fri Oct 19, 2018 3:50 pm

Re: MinerGate xFast Miner User Benchmarks

Postby Hemorider » Tue Nov 13, 2018 8:43 pm

[13.11.2018 21:14:26] [error] Socket error: The remote host closed the Connection

This occurs when mining suddenly stops on all my four PCs

Then:
[13.11.2018 21:14:26] [ info] Disconnected from xmr.pool.minergate.com:45700

Since 21.14 no mining possible. It says "error retrying" (mining xmr and aeon). BCN is possible. Version 8.5

Xfast1.1BETA: Mining stops after some time. Many times during one day.

lew6699
Posts: 1
Joined: Thu Nov 15, 2018 5:13 pm

MinerGate xFast Miner User Benchmarks

Postby lew6699 » Thu Nov 15, 2018 5:17 pm

Месяц назад на xmr у меня даже NVIDIA GT 730 работала, а сейчас нет..

JaneMurphy
Posts: 22
Joined: Wed Feb 07, 2018 2:37 pm

Re: MinerGate xFast Miner User Benchmarks

Postby JaneMurphy » Fri Nov 16, 2018 11:21 am

Fellow miners,

I would like to thank you all for your benchmarks, feedback, and patience!

MinerGate xFast miner has finally come out of beta testing phase and the latest 1.2 version can be downloaded from here.

More details on this release can be found in this blog post.

deksiberu
Posts: 2
Joined: Tue Aug 01, 2017 12:31 am

Re: MinerGate xFast Miner User Benchmarks

Postby deksiberu » Sun Nov 18, 2018 4:52 am

Hi all, i'm using CLI xFast and i unable to use GPU index.

all three GPUs are detected using minergate-cli --list-gpu
0: AMD
1: AMD
2: AMD

when using default --gpu i.e. minergate-cli -u mail@example.com -xmr -g
it works fine, but only one GPU is used (index 0 by default)

when using specific gpu index i.e. minergate-cli -u mail@example.com -xmr -g 2
it works fine, but only one GPU is used (index 2)

but when i specify all gpu index i.e. minergate-cli -u mail@example.com -xmr -g 0,1,2
it returns "the argument <0,1,2> for option --gpu is invalid


Return to “English Forum”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest