Minergate Forum

Forum of the best Mining Pool ever.

Having a GPU trouble? Tell us the model!

Moderators: Janika, JaneMurphy, Ar1k88

abbraga
Posts: 1
Joined: Mon Jun 12, 2017 3:07 am

Re: Having a GPU trouble? Tell us the model!

Postby abbraga » Mon Jun 12, 2017 3:10 am

nvidia gtx 1070 on zotac en1070

it starts gpu mining XMR but then within 10 seconds it does stop

greemhold
Posts: 2
Joined: Mon Jun 12, 2017 11:11 am

Re: Having a GPU trouble? Tell us the model!

Postby greemhold » Mon Jun 12, 2017 11:19 am

r9 270 multiple problems on minergate GUI : low hash rate , low memory error , starts and stops after 2-3 seconds. it's rely hit or miss

vido619
Posts: 1
Joined: Tue Jun 13, 2017 9:21 pm

Re: Having a GPU trouble? Tell us the model!

Postby vido619 » Tue Jun 13, 2017 9:29 pm

I have nvidia gforce 740M.
I follow the instruction in the website but the gpu mining is not active yet.
Could you help me about this problem?
Thank you

deecemobile
Posts: 3
Joined: Tue May 30, 2017 5:05 pm

Re: Having a GPU trouble? Tell us the model!

Postby deecemobile » Wed Jun 14, 2017 1:50 pm

ETH mining just stopped working today. Has been fine for a few days. No idea what changed.

GeForce GTX 1060 3GB, 3.0 GB

Growx
Posts: 2
Joined: Fri Jun 16, 2017 11:10 am

Re: Having a GPU trouble? Tell us the model!

Postby Growx » Fri Jun 16, 2017 11:23 am

AMD ATI Radeon HD 6570


[16.06.2017 06:26:00] [ info] number of OpenCL platform: 1
[16.06.2017 06:26:00] [ info] found OpenCL platform: AMD Accelerated Parallel Processing: will use
[16.06.2017 06:26:00] [ info] Found OpenCL device: Turks
[16.06.2017 06:26:01] [ info] OCL version: 1.2
[16.06.2017 06:26:01] [ info] OCL maximum worksize is 256
[16.06.2017 06:26:01] [ info] OCL global memory size is 2147483648
[16.06.2017 06:26:01] [ info] OCL maximal allocation memory size is 536870912
[16.06.2017 06:26:01] [ info] app version: 6.8
[16.06.2017 06:26:01] [ info] Loading miners...
[16.06.2017 06:26:01] [ info] Miners loaded successfully
[16.06.2017 06:26:01] [ info] Pool parameters query...
[16.06.2017 06:26:02] [ info] Connecting to WS API server...
[16.06.2017 06:26:02] [ info] OCL localWorksize is 8, globalWorksize is 1024
[16.06.2017 06:26:02] [error] [3] OpenCL error -61
[16.06.2017 06:26:02] [error] Can't setup algorythm
[16.06.2017 06:26:02] [ info] GPU miner finished
[16.06.2017 06:26:04] [ info] Succesfully connected to WS API server
[16.06.2017 06:26:04] [ info] WS API Logged in successfully: jeanortiz14@gmail.com
[16.06.2017 06:26:05] [ info] OCL localWorksize is 8, globalWorksize is 1024
[16.06.2017 06:26:05] [error] [3] OpenCL error -61
[16.06.2017 06:26:05] [error] Can't setup algorythm
[16.06.2017 06:26:05] [ info] GPU miner finished
[16.06.2017 06:26:15] [ info] OCL localWorksize is 8, globalWorksize is 256
[16.06.2017 06:26:27] [ info] cl programm building complete
[16.06.2017 06:26:28] [ info] GPU miner finished
[16.06.2017 06:26:35] [ info] Show MinerGate log

TSFrame
Posts: 2
Joined: Sat Jun 17, 2017 6:08 pm

Re: Having a GPU trouble? Tell us the model!

Postby TSFrame » Sat Jun 17, 2017 6:13 pm

Currently using:
- GeForce® GT 1030 AERO ITX 2G OC
- Driver version: 382.53
- Windows 10 64-bits Version 1703
- MinerGate v.6.8

inglele
Posts: 6
Joined: Sun May 21, 2017 3:42 am

Re: Having a GPU trouble? Tell us the model!

Postby inglele » Sat Jun 17, 2017 9:16 pm

Processor (CPU) = CPU AMD Ryzen 7 1700 octa-core (3,0 GHz-3,7 GHz/20 MB CACHE/AM4)
Motherboard = ASUS® PRIME X370-PRO (DDR4, 6 Gb/s, CrossFireX/SLI) – RGB Ready!
RAM = DDR4 Corsair VENGEANCE 2133 MHz 16 GB (2 da 8 GB)
Video Card #1 = AMD RADEON™ RX 580 8 GB – HDMI, 3 DP – DX® 12
Video Card #2 = AMD RADEON™ RX 580 8 GB – HDMI, 3 DP – DX® 12

XMR
* 15 * CPU = 120 H/S
* 2 * GPU = 12 H/S

odezan
Posts: 1
Joined: Mon Jun 19, 2017 7:45 am

Re: Having a GPU trouble? Tell us the model!

Postby odezan » Mon Jun 19, 2017 7:48 am

Well, I have GTX760 2GB. Before update I had around 220 H/s. But after 6.8 update, now I see aroun 80-90 KH/s and it's completely wrong haha :) Because I'm not mining that much.

albeknight
Posts: 1
Joined: Mon Jun 19, 2017 4:02 pm

Re: Having a GPU trouble? Tell us the model!

Postby albeknight » Mon Jun 19, 2017 4:05 pm

I have a NVidia 940m before update was mining around 100-150 h/s after 6.8 update it says I am mining around 12-24 kh/s not possible and on top your system doesn't read the error. hope there is an update soon for this problem.

hempburger
Posts: 1
Joined: Tue Jun 20, 2017 2:23 pm

Re: Having a GPU trouble? Tell us the model!

Postby hempburger » Tue Jun 20, 2017 2:27 pm

Hi there,

Macbook Pro 2016 Radeon Pro 455 2GB

1337PP
Posts: 2
Joined: Fri May 26, 2017 11:25 am

Re: Having a GPU trouble? Tell us the model!

Postby 1337PP » Tue Jun 20, 2017 6:14 pm

460m was mining about 50 h/s now says 12kh/s. Im pretty sure that since the update im not getting any credit for what my gpu does.

shawnvu
Posts: 1
Joined: Thu Jun 22, 2017 3:04 pm

Re: Having a GPU trouble? Tell us the model!

Postby shawnvu » Thu Jun 22, 2017 3:09 pm

I have a Nvidia geforce gt720, my specs are more then suffice and I can't use it to mine. Please help

Card name: NVIDIA GeForce GT 720
Manufacturer: NVIDIA
Chip type: GeForce GT 720
DAC type: Integrated RAMDAC
Device Key: Enum\PCI\VEN_10DE&DEV_1288&SUBSYS_84F21043&REV_A1
Display Memory: 4022 MB
Dedicated Memory: 1974 MB
Shared Memory: 2048 MB
Current Mode: 1680 x 1050 (32 bit) (60Hz)
Monitor Name: Generic PnP Monitor
Monitor Model: SyncMaster
Monitor Id: SAM037B
Native Mode: 1680 x 1050(p) (59.883Hz)
Output Type: HD15
Driver Name: nvd3dumx.dll,nvwgf2umx.dll,nvwgf2umx.dll,nvd3dum,nvwgf2um,nvwgf2um
Driver File Version: 9.18.0013.4052 (English)
Driver Version: 9.18.13.4052
DDI Version: 11
Driver Model: WDDM 1.1


Return to “Official Announcements”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 1 guest