Minergate Forum

Forum of the best Mining Pool ever.

Having a GPU trouble? Tell us the model!

Moderators: Janika, Ar1k88

ren33
Posts: 1
Joined: Tue May 30, 2017 10:20 pm

Re: Having a GPU trouble? Tell us the model!

Postby ren33 » Tue May 30, 2017 10:22 pm

gtx 1080. Mining starts for 1 minute then stops. No GPU charge (0%) on GPUz. So i guess , it jsut does nothin but show a false Hashrate.

Suhtherngirl
Posts: 5
Joined: Sat May 27, 2017 3:35 am

Re: Having a GPU trouble? Tell us the model!

Postby Suhtherngirl » Tue May 30, 2017 11:32 pm

nVidia 630M

Benoist
Posts: 3
Joined: Wed May 31, 2017 12:44 am

Re: Having a GPU trouble? Tell us the model!

Postby Benoist » Wed May 31, 2017 12:45 am

XeonRSA wrote:Nvidia GTX 1080 when mining alt coins like XMR or BCN.
Runs for 10 to 50 seconds then the following message.
[12.05.2017 17:44:06] [ info] GPU: Initializing Cryptonote CUDA miner for device 0...
[12.05.2017 17:44:08] [ info] GPU: Device name: GeForce GTX 1080
[12.05.2017 17:44:08] [ info] GPU: Total memory: 8589934592
[12.05.2017 17:44:08] [ info] GPU: Free memory: 7114152345
[12.05.2017 17:44:08] [ info] GPU: MP count: 20
[12.05.2017 17:44:08] [ info] GPU: MP threads count: 2048
[12.05.2017 17:44:08] [ info] GPU: CUDA version: 6.1
[12.05.2017 17:44:08] [ info] GPU: CUDA cores: 2560
[12.05.2017 17:44:08] [ info] GPU: Threads per block: 1024
[12.05.2017 17:44:08] [ info] GPU: Dim size: 1024 | 1024 | 64
[12.05.2017 17:44:08] [ info] GPU: Grid size: 2147483647 | 65535 | 65535
[12.05.2017 17:44:08] [ info] GPU: Calculated threads per block: 8
[12.05.2017 17:44:08] [ info] GPU: Calculated blocks: 320
[12.05.2017 17:44:08] [ info] GPU: Total threads: 2560
[12.05.2017 17:44:09] [ info] GPU: CUDA miner successfully initialized
[12.05.2017 17:44:13] [error] GPU: 1:an illegal memory access was encountered
[12.05.2017 17:44:13] [ info] GPU miner finished
[12.05.2017 17:44:14] [ info] Stratum client stopped

Same Problem

Benoist
Posts: 3
Joined: Wed May 31, 2017 12:44 am

Re: Having a GPU trouble? Tell us the model!

Postby Benoist » Wed May 31, 2017 12:51 am

Asus GTX 1080

work few seconds and stop

Nipuna
Posts: 1
Joined: Wed May 31, 2017 6:07 am

Re: Having a GPU trouble? Tell us the model!

Postby Nipuna » Wed May 31, 2017 10:43 am

Nvidia GEFORCE 940mx

Hellyer
Posts: 3
Joined: Sun Nov 01, 2015 6:03 am

Re: Having a GPU trouble? Tell us the model!

Postby Hellyer » Wed May 31, 2017 1:31 pm

Running a pair of NVIDIA Quadro 4000 on a 12 core Xeon X5670
All runs well so please keep up support for this sort of hardware.

manu
Posts: 1
Joined: Wed May 31, 2017 7:48 pm

Re: Having a GPU trouble? Tell us the model!

Postby manu » Wed May 31, 2017 7:50 pm

Hi,

I'm having Nvidia GTX760m 2GB but minergate is not displaying anything on GPU side

ChriscomIT
Posts: 2
Joined: Wed May 31, 2017 6:15 pm

Re: Having a GPU trouble? Tell us the model!

Postby ChriscomIT » Wed May 31, 2017 8:45 pm

Running a GTX 980 and GTX 970M and GPU mining is totally broken. It don't work at all. I always getting CUDA device out of memory error. CPU mining, however, works pretty good.

MrHappykins
Posts: 1
Joined: Fri Jun 02, 2017 3:31 am

Re: Having a GPU trouble? Tell us the model!

Postby MrHappykins » Fri Jun 02, 2017 3:36 am

I just started using Minergate and I can't get my NVIDIA GTX 980 TI to work properly. It will run for 10 - 15 seconds then stops and it will not let me restart. Every time I click the start button for GPU it flashes green like it's about start then it shows then normal "start mining" button. The benchmark recognizes my GPU, though it says I have 0 MB of memory when there is nothing else running on my computer that is using my GPU at that time.

ThreeExplorers
Posts: 1
Joined: Sun May 28, 2017 2:37 pm

Re: Having a GPU trouble? Tell us the model!

Postby ThreeExplorers » Sat Jun 03, 2017 6:05 pm

Good day everyone,

I have a Dell Inspiron 17 5000 Series, it has 2 GPU's, one AMD Radeon R7 M445 (Bus 1 Device 0) and one Intel HD Graphics 620 (Bus 1 Device 1).
Mining Ethereum went well on the Radeon, I had everything fine tuned.
Software updates recommended an updated driver for the Radeon, and then none of my mining software recognised the GPU anymore.
I did a driver roll-back, but still the software doesn't recognise the GPU, only the Intel is recognised.
The software I initially used was ethminer-0.9.41-genoil-1.0.5-cuda6.5 which I downloaded from Minergate, and applied the Minergate settings.
Now only the ethminer-0.9.41-genoil-1.1.7 works with the Intel and it is extremely slow.
How can I overcome this problem? I have attached both cards specs as reported by GPU-Z.
Your advice is welcomed!
Attachments
GPU specs1.gif
GPU specs1.gif (20.35 KiB) Viewed 1552 times
GPU specs0.gif
GPU specs0.gif (21.85 KiB) Viewed 1552 times

ProjectEmrys
Posts: 1
Joined: Sat Jun 03, 2017 8:32 pm

Re: Having a GPU trouble? Tell us the model!

Postby ProjectEmrys » Sat Jun 03, 2017 8:36 pm

Good Evening

My model is a GTX 780 for some reason I can have it working for a couple of second when I start up Minergate, but then it stops working and when I try to turn it on again it turns off even faster now at a speed of under 2-3 seconds

zradeg
Posts: 3
Joined: Sun Jun 04, 2017 1:47 pm

Re: Having a GPU trouble? Tell us the model!

Postby zradeg » Sun Jun 04, 2017 1:51 pm

Is there a solution for "GPU: 1:an illegal memory access was encountered" problem with GTX 780 Ti?


Return to “Official Announcements”

Who is online

Users browsing this forum: No registered users and 2 guests